Події

У вбивстві зниклої в Києві жінки підозрюють її колишнього чоловіка і його спільника

Правоохоронці затримали чоловіка та його спільника за підозрою у викраденні та вбивстві 44-річної жінки, один із затриманих виявився чоловіком загиблої, повідомила прес-служба Київської прокуратури.

"43-річний чоловік, діючи з корисливих мотивів, а саме з метою заволодіння грошовима та майном колишньої дружини, вирішив позбавити її життя і залучив до скоєння злочину 55-річного знайомого", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що 15 жовтня зловмисник призначив телефоном загиблій зустріч у мікрорайоні Бортничі Дарницького району Києва. Вона прибула на зустріч на автомобілі "Land Rover Discovery".

"Надалі, користуючись фізичною перевагою, зловмисники напали на жінку, наділи на неї наручники і посадили в її ж автомобіль. Після чого повезли в лісосмугу поруч з селом Вороньки Бориспільського району Київської області", - розповіли в прокуратурі.

Зазначається, що по прибутті на місце, викрадачі відвели жінку вглиб лісу, де почали завдавати їй ударів у життєво важливі органи, голову та тулуб, спричинивши несумісні з життям травми. Скоївши вбивство, зловмисники забрали всі цінні речі жінки, заволоділи її автомобілем і залишили місце злочину.

У прокуратурі повідомили зловмисникам про підозру за ч. 3 ст. 146 (викрадення людини), п. 3, 6, 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Вирішується питання про обрання їм безальтернативних заходів у вигляді утримання під вартою.

Досудове слідство триває.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ