07:52 21.10.2019

Бородянський вибачився перед Гонтаревою за участь хору Верьовки в номері "95 кварталу"

2 хв читати
Бородянський вибачився перед Гонтаревою за участь хору Верьовки в номері "95 кварталу"

Міністр культури молоді та спорту України Володимир Бородянський вибачився перед колишньою главою Національного банку Валерією Гонтаревою за участь Національного заслуженого академічного українського народного хору України імені Григорія Верьовки в номері "95 кварталу" на тему згорілого будинку Гонтаревої.

"Вибачте, Валеріє Олексіївно, мені соромно за Національний заслужений академічний український народний хор України імені Григорія Верьовки", - написав Бородянський на своїй офіційній сторінці в соцмережі Фейсбук у неділю ввечері.

У новому випуску шоу "Вечірнього кварталу" був номер, присвячений пожежі в будинку колишньої глави Національного банку Валерії Гонтаревої. Шоумен Євген Кошовий у супроводі Національного заслуженого академічного народного хору ім. Г. Верьовки виконав пісню зі словами "Горіла хата, палала. У Лондоні жінка плакала", що викликав різкий суспільний резонанс.

Як повідомлялося, вранці 17 вересня Гонтарева повідомила, що будинок її родини в с.Гореничи Києво-Святошинського району Київської області вночі був спалений в результаті підпалу.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розцінив підпал будинку Гонтаревої як кримінальний тиск на неї та заявив, що поліція докладе максимум зусиль для пошуку зловмисника.

В Офісі президента заявили, що пожежа в будинку Гонтаревої - зухвалий злочин, швидке розкриття якого має стати пріоритетом у роботі правоохоронних органів.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Пізніше прес-центр Служби безпеки України повідомив, що Зеленський доручив голові СБУ Івану Баканову приєднатися до розслідування факту підпалу будинку Гонтаревої.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА