15:34 21.10.2019

"Квартал 95" про номер на тему згорілого будинку Гонтаревої: Це гостра політична сатира, так було, є і буде

3 хв читати
"Квартал 95" про номер на тему згорілого будинку Гонтаревої: Це гостра політична сатира, так було, є і буде

У студії "Квартал 95" заявляють, що їхні номери - це гостра політична сатира, незважаючи на те, що це не подобається деяким політикам, повідомляє прес-служба "Квартал 95"

Майже кожен новий випуск "Вечірнього Кварталу" стає резонансним, бо ми жартуємо на ті теми, які непокоять суспільство. "Квартал" - це гостра політична сатира, так було, є і буде. Навіть якщо це не подобається деяким політикам. Саме політики, їхні дії і наслідки їхніх дій, які відчувають мільйони українців, дають нам привід для сатири", - йдеться в заяві студії на сторінці у Facebook.

Водночас "Квартал 95" шкодує, що Національний заслужений академічний народний хор ім. Верьовки незаслужено піддається інформаційній атаці.

"Колектив не брав участі у написанні матеріалу, тому, будь ласка, поважайте його", - йдеться в повідомленні.

Крім того, студія подякувала міністру культури, молоді та спорту Володимиру Бородянському за його реакцію.

"Володимире, дякуємо вам за вашу реакцію. Ми запрошуємо вас на наступну зйомку "Вечірнього Кварталу", щоб одразу після концерту ви сказали, за що вам соромно, а за що ні", - йдеться в заяві.

Також побажали міністру економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофію Милованову успіхів та економічного стрибка.

"Бажаємо вам успіхів, економічного стрибка і побільше інвесторів. Але, якщо щось піде не так, можете сміливо звинувачувати нас", - додали в "Кварталі 95".

Як повідомлялося, 20 жовтня у випуску шоу "Вечірній кварталу" був номер, присвячений пожежі в будинку колишньої глави НБУ Гонтаревої. Шоумен Євген Кошовий у супроводі Національного заслуженого академічного народного хору ім. Верьовки виконав пісню зі словами "Горіла хата, палала. У Лондоні жінка плакала", що викликало різкий суспільний резонанс.

21 жовтня міністр культури молоді та спорту України Володимир Бородянський вибачився перед колишньою главою Національного банку Валерією Гонтаревою за участь Національного заслуженого академічного українського народного хору України імені Григорія Верьовки в номері "Кварталу 95" на тему згорілого будинку Гонтаревої.

Співголова парламентської фракції "Євросолідарності" Ірина Геращенко виступила проти того, щоб хор, який, на її думку, скомпрометував себе участю в скандальному номері "95 кварталу" на тему згорілого будинку екс-глави Нацбанку України Валерії Гонтаревої, закривав і відкривав найближчі сесії парламенту.

Український бізнесмен Ігор Коломойський повідомив, що не впливає на створення контенту "Кварталу 95", а також що йому дуже сподобався номер студії за участю Національного заслуженого академічного українського народного хору України імені Григорія Верьовки на тему згорілого будинку колишньої голови Національного банку Валерії Гонтаревої.

Милованов заявив, що зовнішні інвестори асоціюють "Квартал 95" з владою, і в умовах нерозуміння, наскільки влада є незалежною від Ігоря Коломойського та інших олігархів, жарти "Кварталу" щодо Гонтаревої можуть і будуть сприйматися інвесторами як підтвердження зв'язків між олігархами і владою.

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук не хотів би коментувати ситуацію з висміюванням студією "Квартал 95" пожежі в будинку Гонтаревої, проте наголосив, що Україна - демократична держава, і кожен може жартувати так, як йому заманеться.

Уранці 17 вересня Гонтарева повідомила, що будинок її родини у с. Гореничах Києво-Святошинського району Київської області було спалено внаслідок підпалу.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розцінив підпал будинку Гонтаревої як кримінальний тиск на неї та заявив, що поліція докладе максимум зусиль для пошуку зловмисника. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Дніпропетровській області сили ППО ввечері збили ще один російський безпілотник "Орлан-10"

Сенат США підтримав розгляд законопроєкту про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню за скороченою процедурою

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

У Національному музеї "Чорнобиль" розпочала роботу сервісна зона для відвідувачів

Зеленський провів кілька нарад щодо організації інавгураційного Саміту миру

Зеленський повідомив, що на підприємствах українського ОПК задіяно щонайменше 300 тис. співробітників

Українська авіація за добу завдала ударів по 15 місцях скупчення окупантів - Генштаб ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА