09:47 23.10.2019

У Львові 12 студентів училища отруїлися газом з балончика

1 хв читати
У Львові 12 студентів училища отруїлися газом з балончика

Поліція Львівської області здійснює перевірку за фактом отруєння 12 студентів місцевого училища газом подразливої дії.

"До Шевченківського відділу поліції 22 жовтня близько 23:00 надійшло повідомлення від медиків однієї з львівських лікарень про доставлених у медичний заклад 12 неповнолітніх хлопців та дівчат 15-17 років, у яких діагностовано "отруєння внаслідок токсичної дії невідомої речовини", - повідомляє прес-служба поліції в середу.

Так, попередньо встановлено, що близько 21:30 одна зі студенток, мешканка гуртожитку, зайшла до кімнати свого знайомого, також студента, щоб забрати свій зарядний пристрій до телефону. У кімнаті вона побачила балончик яскравого кольору, вирішила, що це парфуми та розпилила його вміст. Насправді ж балончик містив газ подразливої дії "Перець-4". Як пояснив власник, балончик він придбав кілька днів тому через інтернет.

Поліцейські встановили особи пацієнтів, ними виявилися студенти одного з львівських училищ, усі - мешканці гуртожитку при навчальному закладі.

"Чотирьох студентів після надання медичної допомоги лікарі відпустили, інші залишаються в лікарні. Поліцейські встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження", - зазначили в поліції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА