14:47 11.11.2019

СБУ викрила розкрадання 12 млн грн, призначених для закупівлі інвентарю в спортивні школи Києва

1 хв читати

Служба безпеки України викрила розкрадання посадовими особами одного з закладів департаменту молоді та спорту Київської міської державної адміністрації (КМДА) бюджетних коштів, призначених для спортивних шкіл.

"Оперативники спецслужби встановили, що посадові особи "заробляли" на закупівлі спортивного інвентарю для дитячо-юнацьких закладів. Вони закуповували продукцію сумнівної якості через підконтрольну фірму за штучно завищеними цінами", - йдеться в повідомленні на сайті СБУ.

Фігуранти справи підробляли документацію стосовно проведення тендерних процедур та встановлення на баланс придбаних товарів на загальну суму 12 млн грн.

Під час санкціонованих обшуків за адресою підприємства-постачальника та в приміщенні одного з закладів департаменту молоді та спорту КМДА правоохоронці виявили документи та інші речові докази проведення угод.

Тривають слідчі дії в рамках кримінального провадження за ч.3 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч.2 ст.366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України для притягнення до відповідальності осіб, причетних до протиправної діяльності. Також встановлюється відповідність придбаної для дітей продукції технічним вимогам і нормам безпеки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА