19:06 17.11.2019

Бойовики 6 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі з початку неділі, українські військовослужбовці не постраждали

2 хв читати
Бойовики 6 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі з початку неділі, українські військовослужбовці не постраждали

Незаконні збройні формування 6 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі з початку доби неділі, українські військові не постраждали, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"Протягом поточної доби втрат унаслідок обстрілів серед особового складу об'єднаних сил не зафіксовано", - йдеться в повідомленні, на сторінці штабу в Фейсбук у неділю ввечері.

Протягом поточної доби НЗФ відкривали вогонь з протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї. Зокрема, 3 обстріли позицій українських захисників бойовики здійснили в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": неподалік Кримського - з протитанкових ракетних комплексів; у Луганського - з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів; неподалік Новолуганського - з ручних протитанкових, автоматичних і підствольних гранатометів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник також тричі обстріляв позиції ООС: у Новомихайлівки - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї; поблизу Красногорівки - зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї; неподалік Лебединського - зі станкових протитанкових гранатометів.

У штабі також підкреслили, що тривають роботи на трьох ділянках розведення сил.

"На ділянці розведення №1 (Станиця Луганська) сьогодні проходило встановлення металевої огорожі (відбійників) на узбіччях дороги від моста в напрямку КПВВ. Триває фарбування металоконструкції шляхопроводу", - йдеться в повідомленні.

У районі розведення №2 біля Золотого-4 Луганської обл. тривають роботи з демонтажу заявлених фортифікаційних споруд, а також роботи з благоустрою території на місці розбирання бліндажів.

На ділянці розведення №3, біля Богданівки і Петрівського Донецької обл., триває очищення територій від вибухонебезпечних предметів. "Сьогодні співробітниками ДСНС України обстежили 2,6 гектара території і вилучили 40 ВНП. Усього з початку робіт, вилучено 89 вибухонебезпечних предметів на площі 12,17 гектара", - підсумували в прес-центрі штабу ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА