19:40 22.11.2019

Завершено досудове розслідування за фактом вбивства 11-річної Даші Лук’яненко на Одещині

1 хв читати
Завершено досудове розслідування за фактом вбивства 11-річної Даші Лук’яненко на Одещині

Правоохоронці направили до суду обвинувальний акт стосовно жителя смт Іванівка Одеської області, підозрюваного у вбивстві 11-річної Даші Лук’яненко, повідомляє відділ комунікації поліції Одеської області.

"Під час досудового розслідування було проведено низку експертиз та зібрано достатньо доказів, щоб довести провину обвинуваченого. Крапку у справі поставить суд", - сказав начальник поліції Одеської області Олег Бех.

Зловмисника обвинувачують одразу за чотирма статтями кримінального кодексу України - незаконне позбавлення волі неповнолітнього (ч. 2 ст. 146), замах на зґвалтування (ч. 2 ст. 15 ч. 4 ст. 152), убивство (п. п. 2, 9, ч.2 ст.115) і наруга над тілом (ч. 1 ст. 297).

Як повідомлялося, 11-річна Даша Лук’яненко, яка зникла вдень 13 червня в смт Іванівка Одеської області, 19 червня була знайдена загиблою на території одного з домоволодінь того ж селища.

Підозрюваний у вбивстві - 22-річний місцевий житель, який, намагаючись уникнути підозри, разом з односельцями й волонтерами брав участь у пошуках дівчинки. Його затримали та повідомили про підозру.

19 червня підозрюваного у вбивстві Даші Лук’яненко взяли під варту без альтернативи застави.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА