11:48 03.12.2019

Садовий подав апеляцію на рішення ВАКС

1 хв читати
Садовий подав апеляцію на рішення ВАКС

Міський голова Львова Андрій Садовий подав апеляцію на рішення Вищого антикорупційного суду (ВАКС) про заставу в розмірі 1 млн грн.

"Ми подали апеляцію. Це рішення не було складним, оскільки за весь час роботи міським головою Львова я не раз переконався, що за справедливість потрібно боротися. Успішний Львів завжди буде комусь кісткою в горлі, але нам своє робити", - повідомив Садовий на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомлялося, Вищий антикорупційного суд 27 листопада обрав запобіжний захід меру Львова Андрію Садовому у вигляді застави в розмірі 1 млн 56 тис. 550 гривень. Прокуратура вимагала заставу в розмірі 50 млн грн.

Також суд зобов'язав мера Львова "прибувати до детектива, прокурора, слідчого судді, до суду на кожну їхню вимогу" і повідомляти про зміну свого місця проживання та місця роботи; утриматися від спілкування з іншими підозрюваними і свідками в цьому кримінальному провадженні.

21 листопада Садовому вручили підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.2 ст.28 та ч.2 ст.364 КК України - зловживання службовим становищем під час продажу 23,49 га під індустріальний парк.

На думку слідства, продана земельна ділянка взагалі не належить територіальній громаді Львова, а перебуває у власності Рясне-Руської сільради як земля сільськогосподарського призначення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА