14:01 04.12.2019

Громадянина Грузії могло бути убито у Берліні за наказом із РФ - прокуратура Німеччини

1 хв читати

Генпрокуратура Німеччини, яка прийняла на себе розслідування справи про резонансне вбивство громадянина Грузії у Берліні, висловила припущення, що цей злочин могло бути скоєно на замовлення державних органів РФ або Чечні.

"Генпрокуратурі ФРН сьогодні, 4 грудня 2019 року, було передано розслідування вбивства 23 серпня 2019 року громадянина Росії та Грузії Торніке К. Є вагомі дійсні підстави вважати, що вбивство Торніке К. було скоєно або на замовлення державних органів Російської Федерації або таких органів Чеченської республіки, яка є частиною РФ", - йдеться у заяві Генпрокуратури, яка в середу надійшла в "Інтерфакс".

Громадянина Грузії було убито у Берліні 23 серпня в центральному міському районі неподалік урядового кварталу Малий Тірґартен, район Моабіт, дорогою до мечеті. Кілер двічі вистрілив у жертву, той помер на місці. Спочатку ЗМІ називали ім'я Зелімхан Хангошвілі.

За підозрою у вбивстві затримано громадянина Росії.

Тим часом прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков назвав абсолютно безпідставними твердження про причетність російської влади до гучного вбивства у Берліні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА