20:13 06.12.2019

Студенти Одеського коледжу відновлять навчання 9 грудня

1 хв читати
Студенти Одеського коледжу відновлять навчання 9 грудня

Студенти Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу відновлять навчання 9 грудня, повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки України.

"Студенти Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, який постраждав від пожежі, відновлять навчання вже у понеділок, 9 грудня 2019 року. Для цього надано приміщення та аудиторії за ініціативою Ради директорів коледжів області", - зазначено у повідомленні.

Уточнюється, що для проведення занять виділили аудиторії Одеського фінансово-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету. Ще частину занять проводитимуть в іншому корпусі Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, який розташований на вулиці Героїв Крут.

Як повідомлялося, о 10:12 середи в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на третьому поверсі шестиповерхового навчального корпусу виникла пожежа, площа якої досягла 4 тис кв. м, о 14:18 її було локалізовано, однак станом на ранок четверга так і не ліквідовано.

За фактом пожежі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. 5 і 6 грудня оголошено днями жалоби в Одесі.

Станом на 19:00 6 грудня повідомляється про 30 постраждалих, зокрема чотирьох загиблих. Доля 11 осіб поки що не відома.

Аварійно-рятувальні та інші невідкладні роботи тривають.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА