18:52 07.12.2019

Бойовики 5 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі з початку доби, зокрема, з мінометів

1 хв читати
Бойовики 5 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі з початку доби, зокрема, з мінометів

З початку доби суботи, 7 грудня, бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, обстрілявши позиції українських підрозділів із заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем і стрілецької зброї, включно з великокаліберними кулеметами, повідомляє прес-центр операції об'єднаних сил.

"Цієї доби втрат унаслідок обстрілів серед особового складу об'єднаних сил не було", - йдеться в вечірньому зведенні, оприлюдненому на сторінці прес-центру ООС в соцмережі Фейсбук.

Згідно з інформацією, 2 обстріли укріплень українських військ бойовиками зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": у н.п. Новолуганське - з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї; поблизу н.п. Майорськ - з мінометів калібру 82 мм.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 3 обстріли по позиціях об'єднаних сил: поблизу н.п. Новоселівка Друга - з мінометів калібру 82 мм і ручних протитанкових гранатометів; у н.п. Широкино - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї; неподалік н.п. Павлопіль - зі станкових протитанкових гранатометів.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА