13:08 08.12.2019

У Луцьку затримано псевдомінера

1 хв читати

Правоохоронці затримали чоловіка, який зробив у суботу ввечері завідомо неправдиве повідомлення про мінування торговельного центру в Луцьку, стосовно нього відкрито кримінальне провадження, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області в неділю.

"Учора ввечері близько 20.00 на лінію служби 102 поліції зателефонував невідомий чоловік і розповів, що в Луцьку в одному з торговельних центрів закладено вибухівку. На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група, фахівці вибухотехнічного відділу Головного управління Національної поліції у Волинській області. Правоохоронці евакуювали півтисячі людей, ретельно оглянули будівлю та прилеглу територію центру. Вибухонебезпечних предметів і речовин не виявили", - йдеться в повідомленні.

Поліція оперативно встановила, що злочин скоїв 37-річний житель міста. Його затримали. При цьому чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Слідчі почали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України, йдеться про завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Директор ЦРУ Бернс попереджає, що Україна може програти війну з Росією до кінця року, якщо США не надішлють більше допомоги

Зеленський нагородив Алена Делона орденом "За заслуги "

Україні необхідно $ 42 млрд бюджетної підтримки цього року

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА