13:48 08.12.2019

Гончарук прибув в Одесу, де зустрінеться з сім'ями загиблих на пожежі в коледжі і проведе нараду

2 хв читати

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук прибув до Одеси, щоб вшанувати пам'ять загиблих внаслідок пожежі в будівлі Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу і розібратися з причинами як самої пожежі, так і тривалої відсутності перевірок безпеки експлуатації будівлі.

Як повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" в неділю прес-секретар прем'єра Діана Давитян, разом із Гончаруком в Одесу прибули лідер парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, троє народних депутатів, заступник генерального прокурора України Віктор Трепак, а також міністр освіти та науки Ганна Новосад.

За словами прес-секретаря, очікується, що прем'єр поїде на місце трагедії, поспілкується з сім'ями загиблих і постраждалих, після цього відбудеться нарада в керівництвом міста і області, а також Одеського обласного управління ДСНС.

Як повідомлялося, о 10:12 середи в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на третьому поверсі шестиповерхового навчального корпусу виникла пожежа, площа якої досягла 4 тис. кв. м. О 14:18 того ж дня пожежу було локалізовано, проте гасіння окремих осередків і ділянок тління тривало ще довгий час.

За фактом пожежі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

Станом на 13:00 7 грудня прес-служба ДСНС повідомляє про п'ятьох загиблих внаслідок пожежі. 10 осіб перебувають у лікарнях, доля ще 10 залишається невідомою. Аварійно-рятувальні та інші невідкладні роботи тривають.

За фактом пожежі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. 5 і 6 грудня оголошено днями жалоби в Одесі, 8 грудня, в усій Україні.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА