Події

В Одесі нічна пожежа в житловій багатоповерхівці забрала два життя

Двоє людей загинули внаслідок пожежі в квартирі на п'ятому поверсі десятиповерхового будинку на вул.Святослава Ріхтера в Одесі в ніч на неділю, повідомляє Малиновський районний відділ поліції міста.

"Під час гасіння пожежі на площі двох квадратних метрів рятувальники виявили тіла двох чоловіків. Один із загиблих - 56-річний господар, особа другого встановлюється. За попередніми висновками, загоряння в будинку сталося через необережне поводження з вогнем", - йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті управління Національної поліції в Одеській області.

За фактом події до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за п.1 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) з поміткою "нещасний випадок". Тіла загиблих направлені на судово-медичну експертизу для з'ясування остаточної причини смерті.

Як повідомлялося, о 10:12 середи в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на третьому поверсі шестиповерхового навчального корпусу виникла пожежа, площа якої досягла 4 тис. кв. м. О 14:18 того ж дня пожежу було локалізовано, проте гасіння окремих осередків і ділянок тління тривало ще довгий час.

Станом на ранок неділі кількість загиблих унаслідок пожежі зросла до десяти, в лікарнях залишається 9 з 30 постраждалих. Доля ще 8 осіб залишається невідомою. Аварійно-рятувальні та інші невідкладні роботи на місці трагедії тривають. 5 і 6 грудня оголошено днями жалоби в Одесі, 8 грудня - на всій території України.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ