11:55 10.12.2019

ООС: На ділянці розведення у Станиці Луганській перебувають представники збройних формувань із нашивкою "СЦКК"

1 хв читати

Українська сторона Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін на Донбасі вимагає від так званої адміністрації "ЛНР" прибрати представників збройних формувань у нарукавних пов'язках із написом "СЦКК-JCCC" з території ділянки розведення.

"На ділянці розведення сил і засобів № 1 (Станиця Луганська) фіксується перебування представників збройних формувань у камуфляжі російського зразка в нарукавних пов'язках із написом "СЦКК-JCCC". Зазначена символіка в складі СЦКК не використовується", повідомляє прес-штаб Операції об'єднаних сил на сторінці у Facebook.

Українська сторона СЦЦК наголошує, що, згідно з рішенням щодо завершення розведення сил, військовослужбовці Збройних сил України та представники збройних формувань окремих районів Донецької та Луганської областей України не можуть перебувати на ділянках розведення, перебування на яких дозволено тільки офіцерам СЦКК.

"Перебування осіб, нібито представників СЦКК, на ділянці розведення порушує Мінські домовленості, імплементовані у Рамковому рішенні Тристоронньої контактної групи про розведення сил та засобів", - ідеться в повідомленні.

Крім того, наголошується, що представників так званих Л/ДНР у складі СЦКК немає.

У зв'язку з цим українська сторона СЦКК "вимагає в окупаційної адміністрації Російської Федерації в Луганській області прибрати вищезазначених представників збройних формувань із території ділянки розведення".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА