14:40 14.12.2019

Прикордонники не пустили в Україну російську журналістику телеканалу НТВ, що прилетіла зі Стамбула

1 хв читати
Прикордонники не пустили в Україну російську журналістику телеканалу НТВ, що прилетіла зі Стамбула

У суботу вранці в аеропорту "Бориспіль" (Київ) прикордонники відмовили журналістці одного з російських телеканалів у перетині кордону через незаконне відвідування Криму, повідомляє Державна прикордонна служба України.

"Жінка прибула в Україну рейсом зі Стамбула. Як з'ясувалося, вона працює журналістом одного з російських телеканалів і висвітлює соціальні теми. Під час прикордонного контролю громадянка також зазначила, що на тимчасово окупованих територіях України вона ніколи не була. Однак українські прикордонники перевірили її слова ретельно і встановили обман", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, було встановлено факт незаконного в'їзду/виїзду до Криму, що потім підтвердила і громадянка РФ.

Водночас, як повідомляє російський телеканал "НТВ", сьогодні до Києва не пустили їхнього кореспондента Олександру Тонких.

Так, за порушення вимог закону України "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України" журналістці відмовили у перетині кордону і заборонили в'їзд в Україну на 3 роки.

У відомстві зазначили, що учора вранці прикордонники не пропустили в Україну ще одного російського журналіста, представника того ж телеканалу.

"Загалом із початку року виявлено понад 5 тис. фактів порушення особами порядку в'їзду/виїзду до/з тимчасово окупованих територій. За ст. 204-2 КУпАП щодо порушників складено понад 4,2 тис. адмінпротоколів", - йдеться у повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

Рішення про призупинення консульських послуг для українських чоловіків мобілізаційного віку за кордоном спрямоване на забезпечення справедливості - Кулеба

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

Байден: Буквально в найближчі кілька годин ми почнемо відправляти в Україну військову допомогу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА