Події

Двох українських військових поранено унаслідок ворожих обстрілів на Донбасі - штаб ООС

За минулу добу незаконні збройні формування вісім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранень дістали двоє українських військовослужбовців, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

"Протягом цієї доби збройні формування Російської Федерації вісім разів порушили режим припинення вогню. (...) Сьогодні, 14 січня, унаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців об'єднаних сил дістали поранень", - йдеться в повідомленні штабу ООС у Facebook.

Так, противник обстріляв наші позиції з заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Три обстріли було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": неподалік Новотроїцького, Мар'їнки та Невельського.

Противник також здійснив п'ять обстрілів у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": поряд із Луганским, Оріховим і поблизу Кримського.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ