13:41 15.01.2020

На Київщині поліція затримала підозрюваного у вбивстві столичного підприємця

1 хв читати
На Київщині поліція затримала підозрюваного у вбивстві столичного підприємця

Поліція Київської області затримала чоловіка, якого підозрюють у вбивстві столичного підприємця у 2014 році, а також низці інших тяжких злочинів.

"Зловмисника вже затримували в складі групи з семи осіб, яких підозрюють у вчиненні резонансних убивств: директора компанії Caparol, що сталося у 2016 році на Васильківщині, та начальника відділу реклами Київського метрополітену - в січні минулого року. Іншого учасника цієї злочинної організації підозрюють у вбивстві Аміни Окуєвої", - повідомляє відділ комунікації поліції Київської області в середу.

Так, встановлено, що в січні 2014 року на території гаражного кооперативу "Бакинський" у Києві в легковику правоохоронці виявили тіло підприємця з численними колото-різаними пораненнями.

"У результаті оперативно-розшукових заходів, слідчих дій і проведених експертиз знайшлися беззаперечні докази причетності підозрюваного до скоєння вбивства", - йдеться в повідомленні.

Наразі чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Кримінальне провадження відкрито за кваліфікацією ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Затриманому загрожує позбавлення волі терміном від 7 до 15 років.

За словами керівника поліції Київської області Андрія Нєбитова, ймовірно, це не повний список злочинів, скоєних зазначеною групою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА