14:10 15.01.2020

Депутат Соболєв обіцяє 2 млн грн винагороди за інформацію про замовника замаху на нього, внаслідок якого загинув його трирічний син

1 хв читати
Депутат Соболєв обіцяє 2 млн грн винагороди за інформацію про замовника замаху на нього, внаслідок якого загинув його трирічний син

Депутат Київської обласної ради В'ячеслав Соболєв, трирічного сина якого було убито наприкінці минулого року в Києві, обіцяє 2 млн грн винагороди за допомогу у встановленні замовника злочину.

"Можу запропонувати наступне. Якщо хтось нам надасть інформацію, яка підтверджує замовника, ми ухвалили рішення, ми готові виплатити винагороду в розмірі 2 млн грн", - сказав Соболєв на прес-конференції в середу в Києві.

При цьому він наголосив, що якщо таку інформацію отримає поліція, то ці два 2 млн грн буде спрямовано на технічне забезпечення або інші потреби поліції.

Він висловив сподівання на те, що передання розслідування до Головного слідчого управління (ГСУ) Нацполіції сприятиме об'єктивності розслідування.

"На сьогодні... є стовідсоткова інформація, що двоє осіб, причетних до вбивства мого сина, гуляють країною", - додав Соболєв.

При цьому він додав, що як мінімум один із цих людей був у полі зору правоохоронних органів.

У свою чергу представник потерпілого, адвокат Єгор Бодров зазначив, що слідству необхідно переглянути мотиви скоєння цього злочину і перелік осіб, які можуть бути причетні до організації замаху. За його словами, потерпілу сторону необхідно залучити до процесу розслідування, до матеріалів справи.

"Необхідно активізувати зол досудового розслідування... сподіваюся, після передання до центрального апарату будуть просування", - сказав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА