Події

Двоє людей постраждали внаслідок стрілянини у Миколаєві

У Миколаєві в середу ввечері внаслідок групового конфлікту сталася стрілянина, постраждали двоє чоловіків, повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївській області.

"На вул. Театральній поблизу спорткомплексу, який розташований в Інгульському районі Миколаєва, з автомобіля Mercedes Benz A 160 невідомі скоїли постріли в напрямку молодиків... Унаслідок стрілянини один із потерпілих дістав пошкодження ноги, ще один - пошкодження на обличчі та удари по голові", - йдеться у повідомленні на сайті відомства в середу ввечері.

На місці події правоохоронці з'ясували, що між двома групами молодих людей виник конфлікт через особисті стосунки.

"Домовившись зустрітись і поговорити, від однієї зі сторін конфлікту прийшло троє молодиків, з іншої – четверо. З часом розмова переросла у сварку, а згодом один із учасників дістав пістолет, попередньо, травматичної дії та здійснив декілька пострілів у напрямку опонентів", - зазначено у повідомленні.

У поліції наголосили, що з місця події зловмисники зникли на автомобілі Mercedes Benz A 160. Транспорт незабаром було виявлено на одній з вулиць Інгульського району з одним із втікачів. Також поліцейські вилучили пістолет, попередньо, травматичної дії, який зловмисники встигли викинути в сміттєвий бак.

На місці події продовжують працювати поліцейські. Речові докази, гільзи та пістолет, вилучено.

"Життю постраждалих нічого не загрожує", - запевнили в поліції.

Правоохоронці продовжують встановлювати місце перебування зловмисників.

Попередньо слідчі кваліфікували подію за ознаками ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) КК України.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ