20:45 20.01.2020

Обвинувачення стосовно Трампа ображають Конституцію і демократичні цінності США - радники президента

1 хв читати

Образою Конституції США назвали статті обвинувачення стосовно американського президента Дональда Трампа його юридичні радники, які підготували меморандум до слухань у Сенаті.
"Статті імпічменту, які перебувають наразі в Сенаті, є образою Конституції та наших демократичних цінностей. Самі статті та процес, через який вони опинилися тут (у Сенаті), - це кричущий політичний акт демократів із Палати представників, який необхідно відкинути", - йдеться в документі.
"Будь-хто, хто має повагу до суверенної волі американського народу, здригнувся б від жахливості голосування щодо імпічменту президента, обраного належним чином", - наголошується в меморандумі.
"Процес порушив усі прецеденти та принципи справедливості, яким відповідали розслідування щодо імпічменту протягом понад 150 років. Проте все, що вдалося демократам Палати представників довести, - це те, що президент не зробив абсолютно нічого неправильного", - стверджують радники Трампа.
Очікується, що сенатори у вівторок мають обговорити та проголосувати за резолюцію, яка встановлює правила судового розгляду за обвинуваченнями, висунутими проти Трампа в палаті представників.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА