15:46 25.01.2020

Прокуратура направила до суду справу про розкрадання 14 млн грн, виділених на реконструкцію парку "Партизанської Слави" в Києві

1 хв читати
Прокуратура направила до суду справу про розкрадання 14 млн грн, виділених на реконструкцію парку "Партизанської Слави" в Києві

Київська місцева прокуратура №2 направила до суду обвинувальний акт щодо трьох осіб, причетних до розкрадання коштів, виділених на реконструкцію парку "Партизанська Слава" в Дарницькому районі столиці.

"Під час досудового розслідування встановлено, що директор підрядної організації, за пособництва ще однієї людини, вніс в офіційні документи неправдиву інформацію про обсяги виконаних робіт із реконструкції парку. У свою чергу заступник генерального директора КО "Київзеленбуд", не перевіривши реальний обсяг виконаних робіт, погодив зазначені документи", - повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Так, надалі на підставі узгоджених актів виконаних робіт КО "Київзеленбуд" перерахував підрядній організації 14 млн грн, чим завдав матеріальної шкоди комунальному підприємству.

За результатами попереднього розслідування дії екс-директора підрядної організації та пособника кваліфіковано за ч.1 ст. 366, ч. 5 ст. 191 КК України та за ч. 5 ст. 27 ч. 1 ст. 366, ч. 5 Ст. 27 ч. 5 ст. 191 КК України відповідно.

Дії заступника гендиректора КО "Київзеленбуд" кваліфіковані за ч.2 ст. 367 КК України (службова недбалість).

Як повідомлялося, 6 вересня прокуратура Києва повідомила про підозру заступнику керівника київського комунального об'єднання зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень міста "Київзеленбуд" і директору підрядної організації, які, змовившись, у грудні 2018 року, підписали акти прийому виконаних робіт з капітального ремонту благоустрою парку "Партизанська Слава".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА