Події

За добу в Китаї зареєстровано 24 нових смертельних випадків від пневмонії, кількість хворих перевищила 2,7 тис

За минулу добу в Китаї від пневмонії, спричиненої новим типом коронавірусу, померли 24 людини, загальна кількість померлих досягла 80, повідомив державний комітет КНР у справах охорони здоров'я.

Всі нові випадки летального результату припадають на провінцію Хубей, адміністративний центр якої місто Ухань є епіцентром поширення захворювання.

Всього станом на 00:00 годин понеділка кількість уражених новим коронавірусом досягла в країні 2 тис. 794 осіб, збільшившись за добу на 769 виявлених випадків. Під підозрою на наявність захворювання перебувають понад 3,8 тис. осіб. Двоє людей успішно пройшли курс лікування і виписані з лікарень.

На територіях за межами материкової частини країни вісім випадків захворювання виявлено в Гонконгу, п'ять - в Макао, чотири - на Тайвані.

Крім того, за даними державного комітету КНР у справах охорони здоров'я, сім випадків захворювання виявлено в Таїланді, по чотири - в Австралії і Сінгапурі, по три - в Японії, Південній Кореї, США, Малайзії і Франції, два - у В'єтнамі, один - в Непалі.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ