21:35 27.01.2020

Українські розвідники в зоні ООС захопили в полон бойовика-диверсанта

1 хв читати
Українські розвідники в зоні ООС захопили в полон бойовика-диверсанта

 

Українські розвідники в прифронтовій зоні на Донбасі затримали бойовика з документами про його приналежність до незаконних збройних формувань, який виконував диверсійне завдання в складі диверсійно-розвідувальної групи, повідомили в прес-центрі штабу операції об'єднаних сил.

"Сьогодні, 27 січня, під час обстеження території між взводними опорними пунктами смуги відповідальності одного з підрозділів об'єднаних сил українськими розвідниками був затриманий представник збройних формувань Російської Федерації", - повідомляє прес-центр на сторінці в Фейсбук у понеділок увечері.

В інформації зазначається, що у затриманого 1991 року народження був вилучений військовий квиток так званої "ДНР", що "свідчить про його приналежність до збройних формувань, що входять до складу російсько-окупаційних військ".

За словами найманця, він діяв у складі диверсійно-розвідувальної групи, метою якої було викриття позицій, спостережних постів і вогневих точок підрозділів ООС. Під час висування з власних позицій і перетину лінії зіткнення він підірвався на мінній загороді, встановленій самими ж бойовиками. "Інші члени ворожої ДРГ кинули пораненого і повернулися на свої позиції", - додали в штабі.

Українські військовослужбовці надали затриманому, який отримав численні мінно-вибухові поранення, необхідну медичну допомогу і доставили у військовий госпіталь.

Зараз він перебуває під наглядом лікарів і дає свідчення.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА