10:42 28.01.2020

Рябошапка повернув старий склад групи прокурорів у "справі Майдану"

1 хв читати
Рябошапка повернув старий склад групи прокурорів у "справі Майдану"

Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка змінив групу прокурорів у справі про вбивства на вул. Інститутській у Києві 20 лютого 2014 року, повідомляє "Адвокатська дорадча група" в соцмережі Facebook.

"Після задоволення відводу фейковим прокурорам 14 січня 2020 року Святошинським районним судом, генеральний прокурор 27 січня 2020 року своєю постановою повернув "оригінальний" склад групи прокурорів - Олексія Донського, Ігоря Земского, Яніса Симонова і підсилив групу", - зазначено в повідомленні.

Рябошапка замінив групу прокурорів у справі у грудні 2019 року. Під керівництвом нової прокурорської групи екс-беркутівців, які фігурують у справі про загибель протестувальників на Інститутській - Олега Янішевського, Сергія Зінченка та Павла Аброськіна, які перебували під вартою, а також Сергія Тамтуру й Олександра Маринченка, які залишалися під цілодобовим домашнім арештом, було передано для обміну утримуваними особами між владою України та контролюючими окремі райони Донецької і Луганської областей т.зв. ДНР і ЛНР, котрий відбувся 29 грудня 2019 року.

14 січня суд задовольнив відвід прокурорів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА