Події

Усі школи Маріуполя закривають на карантин

З 30 січня всі заклади загальної середньої та позашкільної освіти Маріуполя буде закрито на карантин у зв'язку зі збільшенням хворих на грип і ГРВІ, повідомляє прес-служба Маріупольської міської ради.

"У зв'язку зі щоденним збільшенням кількості учнів, які захворіли на респіраторні інфекції, відповідно до наказу департаменту освіти від 29.01.2020 №50 "Про призупинення освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти та позашкільної освіти Маріуполя в 2019-2020 навчальному році", з 30 січня року призупинено навчальний процес у закладах загальної середньої та позашкільної освіти міста", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що від початку тижня в школах міста були відсутні 12% школярів через захворювання на ГРВІ, вчора ця цифра становила вже 14%, а сьогодні - понад 16%.

Крім того, в центрах первинної медико-санітарної допомоги збільшено кількість реєстраторів у змінах і продовжено прийомні години педіатрів через збільшення кількості звернень.

"Тому було ухвалено рішення закрити школи міста на карантин до поліпшення епідситуації. І важливо - убезпечити від зараження респіраторними інфекціями інших дітей", - додали в міськраді.

Про відновлення навчання в навчальних закладах буде повідомлено додатково.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ