14:06 14.02.2020

Нацполіція затримала двох підозрюваних у вбивстві пластичного хірурга в Києві

2 хв читати
Нацполіція затримала двох підозрюваних у вбивстві пластичного хірурга в Києві

Співробітники ГУ Нацполіції України в м. Києві у п'ятницю затримали двох підозрюваних у вбивстві столичного пластичного хірурга, застреленого в центрі Києва ввечері 2 лютого. Одного з них, іноземного громадянина, затримали в аеропорту Одеси, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" начальник столичного главку поліції Андрій Крищенко.

"Поліцейські Києва спільно з прикордонниками затримали в аеропорту Одеси підозрюваного в убивстві пластичного хірурга, скоєному в столиці 2 лютого. Він громадянин іноземної держави, після скоєння вбивства переховувався і намагався залишити територію України", - розповів у коментарі агентству Крищенко у п'ятницю.

Наразі, поінформував начальник ГУ Нацполіції України в Києві, з затриманим проводяться слідчі дії.

Пізніше прес-служба прокуратури Києва повідомила, що другого підозрюваного затримано в столиці. За даними слідства, він доставляв виконавця до місця скоєння злочину. Наразі з ним також проводяться слідчі дії.

Як повідомлялося, увечері 2 лютого відділ комунікації поліції Києва повідомив, що столичні правоохоронці розшукують невідомого, який застрелив чоловіка в центрі міста. "До чергової частини близько 18:00 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Саксаганського невідомий декілька разів вистрілив у чоловіка і втік", - інформували в столичному главку.

Поліцейські встановили особу загиблого, це киянин 1977 року народження.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

За даними українських ЗМІ, загиблий - Андрій Сотник, працював керівником у DMK Ukraine. На сайті компанії зазначено, що Сотник - кандидат медичних наук, лікар-хірург, пластичний і естетичний хірург. На сторінці Сотника у Facebook зазначено, що він уродженець Донецька.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА