15:13 20.02.2020

Літак SkyUp, який здійснював евакуацію з Китаю, пройшов процедуру дезінфекції - авіакомпанія

1 хв читати
Літак SkyUp, який здійснював евакуацію з Китаю, пройшов процедуру дезінфекції - авіакомпанія

Літак авіакомпанії SkyUp (Київ), що здійснював евакуацію українських громадян із Китаю, пройшов процедуру дезінфекції.

"Станом на 14:24 пасажири, екіпаж і всі, хто супроводжував громадян під час рейсу з Уханю, прямують до місця обсервації. Літак пройшов процедуру дезінфекції та залишається на декілька годин закритим на окремій стоянці аеропорту "Харків". Пізніше на літаку відбудеться заміна фільтрів системи кондиціонування", - повідомляється на сайті авіакомпанії.

Як повідомлялося, літак Боїнг 737-73V компанії Sky Up з евакуйованими з Китаю 45 громадянами України та 27 іноземцями в четвер приземлився в київському аеропорту "Бориспіль" на дозаправку, після чого відбув у Міжнародний аеропорт "Харків".

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук повідомив, що 45 українців і 27 іноземних громадян, екіпаж літака та особи, що їх супроводжують, будуть доставлені спеціальним транспортом ДСНС України в супроводі й під охороною поліції на територію медичного центру Національної гвардії України "Нові Санжари" в Полтавській області. За даними МВС, там вони перебуватимуть протягом 14 днів із забезпеченням суворого режиму санітарного епідеміологічного контролю і безпеки.

На місце виїхали голова Полтавської обладміністрації, нардепи, правоохоронці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА