Події

У вихідні в Україні буде тепло, але в неділю дощитиме

Найближчої доби, 22 лютого, в Україні збережеться тепла та спокійна погода, опади малоймовірні, але вже в наступні два дні характер погоди зміниться: очікується посилення вітру, особливо в понеділок, скрізь пройде дощ із мокрим снігом, повідомляє Укргідрометцентр.

У суботу в східних, уночі і в прикарпатських областях невеликий мокрий сніг і дощ, на дорогах місцями ожеледиця, на решті території без опадів. Уночі та вранці в Україні, окрім східної частини, місцями туман. Вітер переважно південний, на Лівобережжі - північно-східний, 5-10 м/с.

Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 3-8° тепла.

У Карпатах уночі сніг, удень без опадів; температура вночі 2-7° морозу, вдень 1-3° морозу.

У Києві - без опадів. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі близько 0°, удень 5-7° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, за весь період метеорологічних спостережень у Києві 22 лютого найвищу температуру було зафіксовано вдень на позначці 12,7 градусів вище за нуль у 1990 році, а найнижчу - вночі на позначці 25,0 градусів морозу в 1929 році.

У неділю, 23 лютого, вночі в західних, північних і місцями центральних областях, удень в Україні часом очікуються опади, переважно у вигляді дощу. Вітер західний, південно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-22 м/с.

Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, в західних і північних областях 0-5° тепла; вдень 2-7° тепла, на Прикарпатті та в Одеській області до 10°.

У Києві - часом опади, переважно у вигляді дощу. Вітер західний, південно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-22 м/с. Температура вночі 2-4° тепла, вдень 5-7° тепла.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ