14:25 21.02.2020

В 2020 році буде відремонтовано рекордну кількість кілометрів доріг - радник прем’єра Голик

2 хв читати

В 2020 році в Україні "Укравтодор" відремонтує рекордну кількість доріг. На сьогоднішній день розпочато роботи на 34 дорожніх об’єктах у 14 областях країни. Про це на своїй сторінці у Facebook написав радник прем’єр-міністра Юрій Голик.

"Там, де дозволяють погодні умови, роботи вже почались. І це тільки початок", - зазначив Голик.

Як повідомляється на сайті "Укравтодора", рекордно ранній старт робіт також зумовлений значним обсягом проведених підготовчих робіт, розробленої проєктної документації і проведених торгів.

Зокрема, у Вінницькій області розпочато капітальний ремонт, продовження GO Highway М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка на трьох ділянках, у Житомирській - будівництво мосту через р. Желянь на автомобільній дорозі загального користування державного значення М-21 Виступовичі-Житомир-Могилів-Подільський (через м. Вінницю), а також поточний середній ремонт на автомобільній дорозі М-21 Виступовичі-Житомир-Могилів-Подільський (через м. Вінницю)

Розпочато і реконструкцію автомобільної дороги М-06 Київ – Чоп (обхід м. Житомира), поточний середній ремонт Н-09 Мукачеве-Рахів- Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів та поточний середній ремонт Н-09 Мукачеве-Рахів- Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів. У Івано-Франківській області стартувало будівництво мостового переходу на ділянці автомобільної дороги Т-09–10 Бурштин-Калуш, у Львівській - капітальний ремонт на ділянці автомобільної дороги Т-14–16 Львів-Пустомити-Меденичі.

У Київській області продовжується будівництво надземного пішохідного мосту на ділянці автомобільної дороги Н-01 Київ-Знам’янка, капітальний ремонт на ділянці автомобільної дороги М-01 Київ — Чернігів — Нові Яриловичі, капітальний ремонт на деяких ділянках автомобільної дороги М-05 Київ — Одеса.

У Миколаївській області розпочався капітальний ремонт на ділянках автомобільних доріг Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв, у Одеській -  капітальний ремонт на ділянці автомобільної дороги Р-33 Вінниця-Турбів-Гайсин -Балта-Велика Михайлівка/М-16/, поточний середній ремонт автомобільної дороги Т-16–27 Контрольно-пропускний пункт "Серпневе"-Тарутине-Арциз-Сарата.

З повним переліком доріг, де стартував ремонт та будівництво можна ознайомитися на сайті "Укравтодору".

Раніше Юрій Голик повідомив, що десятки тисяч одиниць техніки готові до початку "Великого будівництва".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА