20:20 23.02.2020

Вірменія на два тижні закриє кордон з Іраном і припинить авіасполучення з цією країною

2 хв читати
Вірменія на два тижні закриє кордон з Іраном і припинить авіасполучення з цією країною

Вірменія тимчасово закриє кордон з Іраном через зафіксовані в Ісламській республіці випадки коронавірусу, заявив прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян.

"Відповідно до статті 16 закону "Про державний кордон", яка стосується тимчасового припинення сполучення в зв'язку із загрозою розповсюдження вірусів, уряд Вірменії на позачерговому засіданні прийме рішення про припинення сполучення з Іраном на два тижні", - написав Пашинян на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, на два тижні буде закрито кордон з Іраном і припинено авіасполучення.

"Вранці 24 лютого відбудеться засідання міжвідомчої комісії із запобігання розповсюдженню коронавірусу, під час якого будуть обговорені наші подальші кроки. Вважаю також за необхідне підкреслити, що немає підстав для поширення панічних настроїв", - зазначив Пашинян.

Вірмено-іранський кордон проходить по річці Аракс, його довжина становить 35 км.

Раніше в неділю повідомлялося, що Грузія у зв'язку з повідомленнями, що надходять, про поширення на території Ірану коронавірусу (COVID-19) ввела обмеження на авіасполучення з цією країною.

Як повідомляє МЗС Грузії, згідно з рішенням уряду Грузії, обмежено переміщення фізичних осіб з Ірану в Грузію і навпаки.

У неділю близькосхідні ЗМІ з посиланням на іранську владу повідомили, що ще троє людей померли в Ірані від коронавірусу Covid-19.

Таким чином, кількість жертв вірусу в Ірані досягла восьми людей. Крім того, ще у 43 виявлено цей коронавірус - вони проходять лікування.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА