20:40 25.02.2020

У пасажирів, які прибувають з Італії, в аеропорту "Київ" почали вимірювати температуру

2 хв читати
У пасажирів, які прибувають з Італії, в аеропорту "Київ" почали вимірювати температуру

Пасажири, які прибувають до Міжнародного аеропорту "Київ" ім. Сікорського рейсами прямого авіаційного сполучення з Італією, почали проходити обов'язкову температурну перевірку, повідомляє прес-служба аеропорту.

"У зв’язку зі спалахом інфекції, викликаної коронавірусом СOVid-2019 в окремих районах Італії, рейси, які прибувають до аеропорту "Київ" з Італії, перевіряє черговий лікар-епідеміолог для виявлення хворих або з підозрою на захворювання серед пасажирів, що прибувають", - йдеться в повідомленні на сторінці у Facebook.

Прес-служба аеропорту "Київ" також додала фотознімки, на яких пасажирам вимірюють температуру пірометром - приладом для безконтактного вимірювання температури.

Як повідомлялося з посиланням на прем'єр-міністра України Олексія Гончарука, в українських аеропортах перевірятимуть стан здоров'я пасажирів, які прибувають прямими рейсами з країн, де зафіксовано коронавірус.

Раніше 25 лютого агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі аеропорту "Бориспіль" повідомили, що станом на 14:00 вівторка представник санітарно-контрольного пункту МОЗ в обов'язковому порядку зустрічає лише рейси, що прибувають з Італії.

"Спецсканерів і тепловізорів в аеропорту немає. З боку держави жодного спеціального контролю у зв'язку з епідемією коронавірусу ні на рейсах з Італії, ні на рейсах з інших країн не забезпечено. Жодних розпоряджень про обов'язкові перевірки пасажирів нам не направляли", - повідомила агентству керівник прес-служби Міжнародного аеропорту "Київ" ім. Сікорського Галина Богданенко.

За її словами, в аеропорту "Київ" у штатному режимі працює санітарно-карантинний пункт, що перебуває в підпорядкуванні Лабораторного центру МОЗ на повітряному транспорті.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Під повітряною атакою перебували Дніпро, Кам'янське, Павлоград, Кременчук, Івано-Франківськ, н.п. Дніпропетровської і окремі об'єкти Львівської обл.

29 березня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Федоров представив новий комплекс дистанційного розмінування

Лоцман вантажного судна викликав допомогу буксира, перш ніж врізатися в міст у Балтіморі

По всій Україні - повітряна тривога через загрозу ракетних ударів

В аварії автобуса FlixBus у Німеччині постраждало дві українки

Фармкомпанія "Дарниця" приєднується до Альянсу критичних лікарських засобів ЄС

Унаслідок атаки безпілотників у Кам'янському є постраждалий

Ворог атакував безпілотниками низку об'єктів критичної інфраструктури Дніпропетровської області

Українсько-польські переговори аграрних асоціацій - є розуміння щодо широкої низки продуктів, щодо зерна рішення немає

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА