Події

Facebook через коронавірус скасував велику конференцію для розробників

Щорічну конференцію F8, організовану компанією Facebook для розробників програмного забезпечення, скасовано через ситуацію навколо поширення коронавірусу в світі, повідомили організатори заходу.

"Беручи до уваги стурбованість через Covid-19, ми прийняли непросте для нас рішення скасувати F8 2020", - йдеться в повідомленні.

У ньому наголошується, що організатори "ставлять на перше місце здоров'я і безпеку наших розробників-партнерів, співробітників і всіх, хто допомагає реалізувати F8".

Планувалося, що конференція відбудеться 5-6 травня в Сан-Хосе в Каліфорнії. Минулого року на неї приїхали понад 5 тис. розробників, творців і підприємців з різних країн світу.

Щорічна конференція F8 вважається одним із найбільших заходів, організованих Facebook.

Раніше компанія також скасувала саміт, присвячений темі маркетингу, який повинен був відбутися в Сан-Франциско в травні.

Новий коронавірус Covid-19, що викликає пневмонію, почав поширюватися з китайського міста Ухань - адміністративного центру китайської провінції Хубей - в грудні 2019 року.

У світі, за винятком материкової частини Китаю, кількість заражених коронавірусом Covid-19 досягла 3530, збільшившись за добу на 627. Зі свого боку в Китаї з грудня 2019 року кількість жертв коронавірусу склала 2744 людей, було зареєстровано 78 497 випадків захворювання.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ