09:54 26.03.2020

У Києві правоохоронці затримали трьох осіб, які виготовляли та збували підроблені лікарські засоби

1 хв читати
У Києві правоохоронці затримали трьох осіб, які виготовляли та збували підроблені лікарські засоби

Столичні правоохоронці затримали трьох осіб, які виготовляли та збували підроблені лікарські засоби на території Києва та інших міст України, повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

"Підпільне виробництво здійснювалося в нежитловому приміщенні в Харкові за допомогою спеціального обладнання. Готову продукцію зловмисники маркували під відомих українських виробників і реалізовували на території міста Києва, Київської та інших областей України через інтернет-магазини та поштові відділення", - зазначено в повідомленні.

Так, під час проведення 16 санкціонованих обшуків за місцем виробництва, адресами проживання і в автомобілях фігурантів правоохоронці виявили обладнання для виготовлення фальсифікованих лікарських засобів, близько 500 ампул із порошкоподібною речовиною білого кольору, фасувальний матеріал для готової продукції, чорнові записи та інші речові докази.

Трьох людей, зокрема організатора нелегального бізнесу, затримано в порядку ст.208 КПК України. Зловмисникам готується повідомлення про підозру за ч.2 ст.321-1 Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА