07:51 30.03.2020

Парламент на позачерговому засіданні розгляне низку питань, зокрема, законопроекти з питань боротьби з коронавірусом

2 хв читати
Парламент на позачерговому засіданні розгляне низку питань, зокрема, законопроекти з питань боротьби з коронавірусом

На позачерговому засіданні парламенту, призначеному на 30 березня, крім питань, пов'язаних з Кабінетом міністром, буде розглянуто низку законопроектів, серед них, стосовно боротьби з коронавірусною інфекцією, повідомляє сайт Верховної Ради.

Відповідні пункти вказані в оприлюдненому прес-службою апарату Верховної Ради порядку денному.

"У зв'язку з вимогою президента України ... скликати позачергове засідання Верховної Ради України на 14:00 30 березня 2020 року, на якому розглянути такі питання", - вказується в повідомленні.

Зокрема, серед питань, які розгляне український парламент під час позачергового засідання, проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення лікування коронавірусної хвороби, проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних і економічних гарантій у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби.

Також народні депутати розглянуть законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо криміналізації вивезення (пересилання) через митний кордон України товарів протиепідемічного призначення, проект Закону про внесення зміни до розділу XI "Перехідні положення" Кримінального процесуального кодексу України щодо особливостей судового контролю за дотриманням прав, свобод та інтересів осіб у кримінальному провадженні та розгляду окремих питань під час судового провадження на період карантину, проект Закону про внесення змін до Закону України "Про комітети Верховної Ради України", проект постанови про внесення змін до постанови Верховної Ради України "Про деякі питання організації роботи Верховної Ради України на період дії карантину в Україні".

Крім того, на позачерговому засіданні нардепи розглянуть питання про звільнення Уманського І.І. з посади міністра фінансів України, Ємця І.М. - з посади міністра охорони здоров'я України, а також про призначення Степанова М.В. міністром охорони здоров'я України, Марченка С.М. - міністром фінансів України і Буславець О.А. - міністром енергетики та захисту довкілля України.

Також парламентарії розглянуть законопроект про внесення змін до закону України "Про Державний бюджет України на 2020 рік" та про скорочення терміну подачі альтернативних законопроектів до проекту Закону "Про внесення змін до законодавчих актів України щодо удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

З окупації вдалося повернути двох підлітків, позбавлених батьківського піклування, - Херсонська ОВА

Очільника "Російської громади Полтавщини" засуджено до 15 років в'язниці

У Дніпровському районі рятувальники ліквідували пожежі, спричинені ракетною атакою

У Києві на Подільському мостовому переході триває облаштування конструкцій тунелів метрополітену

У Німеччині заарештували російських диверсантів, які готували напади на маршрути доставки військової допомоги Україні

Російські дрони атакували автомобіль із хлібом у Чернігівській області, водій дістав контузії

ВАКС вирішив стягнути активи експрезидента "Мотор Січ" Богуслаєва

СБУ затримала помічника нардепа Шуфрича, який фінансував Росгвардію в Криму

Біля Дніпра дві пожежі після ракетного удару РФ, пошкоджений інфраструктурний об'єкт - ОВА

Боррель: Ми повинні дістати Patriot з ангарів, де вони стоять "про всяк випадок", і передати їх Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА