18:21 06.04.2020

Проведені "Континентал" експрес-тести на антитіла до коронавірусу дали декілька позитивних результатів

2 хв читати
Проведені "Континентал" експрес-тести на антитіла до коронавірусу дали декілька позитивних результатів

"Контінентал Фармерз Груп", проводячи експрес-тестування співробітників, отримала декілька результатів, які свідчать про наявність у діагностованих антитіл до вірусу Covid-19, однак результати не є остаточними і потребують лабораторного підтвердження тест-системами ПЛР.

"Для експрес-перевірки співробітників компанія скористалася виїзними послугами однієї з ліцензованих приватних медичних клінік. На сьогодні вже проведено понад 400 тестів. З них отримано декілька результатів, які свідчать про наявність у діагностовних антитіл до Covid-19, які, однак, не є остаточними, оскільки потребують подальшого обов'язкового лабораторного підтвердження тест-системами ПЛР", - повідомила компанія в понеділок.

У "Контінентал" зазначають, що всі співробітники, у яких скринінг показав наявність антитіл, почувають себе добре і не мають жодних симптомів. Щодо них невідкладно вжито всіх відповідних заходів - вони поки що ізольовані й проходять додаткові медичні обстеження, заходи безпеки здійснюються в посиленому режимі.

Тестування працівників на наявність антитіл до вірусу Covid-19 компанія проводить за своєю ініціативою і за свій рахунок. Насамперед перевіряють співробітників, які задіяні на весняно-польових роботах, а тому не мають можливості самоізолюватись удома. Весь адміністративний персонал у "Контінентал" переведений на дистанційний режим і вже три тижні працює віддалено. Однак компанія має намір провести такі скринінги для максимально можливої кількості своїх співробітників.

"На сьогодні в компанії немає жодного підтвердженого випадку зараження Covid-19, але ми ухвалили рішення працювати на випередження", - зазначили в "Контінетал".

Агрохолдинг "Мрія" і компанія CFG, об'єднані під назвою "Контінентал Фармерз Груп", працюють як єдиний бізнес із листопада 2018 року.

"Мрія" завершила реструктуризацію боргу в серпні 2018 року. У листопаді уклала угоду з міжнародним інвестором Salic UK про продаж активів.

Земельний банк в обробці "Контінентал" становить 195 тис. га.

Salic засновано в 2012 році. Її єдиним акціонером є Державний інвестиційний фонд Саудівської Аравії. Компанія інвестує у виробництво сільськогосподарської і тваринницької продукції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

СБУ, ГУР і ССО організували атаку на енергоінфраструктуру РФ, вночі уражено об'єкти у 8 областях - джерело

Польські фермери припинили блокувати фури перед ПП "Медика - Шегині" та "Краковець - Корчова" - Держприкордонслужба

Окупанти обстріляли прикордонний Вовчанськ, загинув мирний житель, ще двоє поранені

Сирський обговорив із командувачем оборони Данії потреби ЗС України та допомогу

Клименко про розстріл поліцейських у Вінницькій області: Цей трагічний випадок показує, що тилу для поліцейських немає

Ворог уранці атакував Одесу, пошкоджено об'єкт інфраструктури - ОВА

Окупанти обстріляли Суми, Білопілля та 13 сіл у Сумській і Чернігівській областях за добу, поранено двох мирних жителів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА