12:53 16.04.2020

Кличко: ЗНО відбудеться у будь-якому випадку, але терміни його проведення залежать від зняття введених обмежень

1 хв читати
Кличко: ЗНО відбудеться у будь-якому випадку, але терміни його проведення залежать від зняття введених обмежень

Зовнішнє незалежне оцінювання відбудеться, але терміни його проведення залежать від того, коли будуть зняті обмежувальні заходи, повідомив мер Києва Віталій Кличко.

"Хочу запевнити, що ЗНО відбудеться у будь-якому випадку, однак терміни його проведення залежать від того, коли закінчаться обмеження. Якщо до початку червня, - тоді ми можемо говорити про проведення пробного ЗНО у червні. А з 25 червня - основної сесії ЗНО. Якщо ж терміни обмежень будуть продовжені і буде можливість розпочати пробне ЗНО у серпні, то з 25 серпня проведуть основну сесію ЗНО", - сказав він на онлайн-брифінгу в четвер.

Мер додав, що наразі головне завдання - підготувати випускників до ЗНО, а учнів інших класів - до переходу в наступні класи.

Кличко також нагадав, що учні наразі вчаться дистанційно і додав, що телеканал "Київ" першим почав транслювати відеоуроки для школярів.

"Щодня, по чотири уроки на день. Досвід освітнього проекту столиці держава поширила на всю країну в рамках проекту "Всеукраїнська школа онлайн", - зазначив він.

Крім того, Кличко висловив переконання в тому, що вчителі знову із задоволенням зустрінуться зі своїми учнями і швидко наздоженуть все, що пропустили, а також оперативно підготують і якісно проведуть ЗНО, щоб учні старших класів могли вступити до вищих навчальних закладів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА