14:57 17.04.2020

Гроші на забезпечення лікарень у регіонах виділено і потрібно забезпечити ефективне використання їх місцевою владою - нарада у Зеленського

1 хв читати
Гроші на забезпечення лікарень у регіонах виділено і потрібно забезпечити ефективне використання їх місцевою владою - нарада у Зеленського

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що більше ніж 90% мереж аптек і магазинів в Україні забезпечені засобами захисту, а комісії з перевірки лікарень у регіонах показали, що, незважаючи на хорошу статистику від місцевої влади, у медиків є чимало проблем.

"Зокрема, йдеться про постачання деяких ліків, а також про вирішення транспортних питань та харчування лікарів. Особливо тих, які залишаються ночувати у медзакладах через епідемію. В уряді повідомили, що гроші на ці послуги були виділені. А забезпечити надання зазначених послуг має місцева влада", - повідомляє в п'ятницю прес-служба президента України за підсумками традиційної наради із боротьби з коронавірусом під головуванням Володимира Зеленського.

Зеленський зазначив, що якщо влада в регіонах не вміє, не знає, як використовувати ці кошти, значить, треба розповісти та пояснити. "Якщо є гроші, то треба забезпечити їх найефективніше використання", - зазначив він.

На нараді також йшлося про те, що в разі нестачі грошей на певні послуги в регіонах фінансування виділять зі Стабілізаційного фонду, створеного спеціально для подолання епідемії COVID-19. Він запрацює, щойно ухвалений днями закон про зміни до державного бюджету набуде чинності.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США вже почали постачати боєприпаси Україні, їх буде доставлено протягом кількох днів - Пентагон

ПК "Південь": у Херсонській області знищено розвідувальний БПЛА "Орлан-10", в Одеській - БПЛА "ZALA"

Унаслідок обстрілів на Донеччині загинули п’ятеро людей, вісім поранено

"Укрзалізниця" скасувала зміни в русі поїздів, запроваджені через обстріли Харківщини

Підозрюваного в хабарництві заступника голови Запорізької облради відсторонено від посади - САП

ISW: Є реальна загроза захоплення Часового Яру, хоча армія РФ не може зробити це швидко

Нелегальні онлайн-казино атакують компанію Favbet - заява

Міністра агрополітики Сольського взято під варту з альтернативою застави 75,7 млн грн

За добу на Харківщині 13 постраждалих у результаті ворожих обстрілів

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область, шестеро поранених

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА