20:39 06.05.2020

Медреформу не буде скасовано, вона потребує виправлення - голова профільного комітету ВР

1 хв читати
Медреформу не буде скасовано, вона потребує виправлення - голова профільного комітету ВР

Комітет Верховної Ради з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування у п'ятницю заслухає результати аудиту медичної реформи та шляхи зміни другого етапу реформування, повідомив голова комітету Михайло Радуцький.

"Не було доручення скасувати реформу або зупинити її", - сказав Радуцький у середу ввечері в ефірі телеканалу "Україна 24".

За його словами, президент України наголосив на необхідності зберегти всі позитивні моменти другого етапу реформи та виправити прорахунки.

Відповідаючи на уточнювальне запитання про те, чи буде українська влада скасовувати другий етап медичної реформи, голова комітету сказав: "Ні".

"Її (реформу) треба виправляти", - додав депутат.

Відповідаючи на запитання про те, чи може бути вирішене питання внесення змін до другого етапу медреформи на засіданні комітету в п'ятницю, Радуцький сказав: "Ні. Комітет може вносити (пропонувати - ІФ) зміни до законодавства. До нас не надходило питань щодо змін до закону про фінансові гарантії ні від уряду, ні від Міністерства охорони здоров'я".

У цьому контексті глава комітету продовжив: "У п'ятницю на комітеті міністр охорони здоров'я доповідатиме про результати аудиту самої реформи та шляхи вирішення тих питань, які поставив президент".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА