12:42 23.05.2020

У Львові померли двоє людей з діагнозом Covid-19

1 хв читати

Двоє чоловіків, госпіталізовані до 8-ї міської лікарні Львова, померли 22 травня від ускладнень, викликаних коронавірусом, повідомляє прес-служба Львівської міськради з посиланням на головного лікаря лікарні Василя Обаранця.

"Обидва пацієнти перебували у важкому стані, у них були важкі супутні захворювання. ПЛР-методом у обох був підтверджений коронавірус", - повідомив Обаранець.

За його даними, 74-річний львів'янин був госпіталізований з двосторонньою пневмонією, а вчора у пацієнта почався спонтанний двосторонній пневмоторакс. Позитивний результат тесту на коронавірус у пацієнта отримали 18 травня. Також у нього діагностували ішемічну хворобу серця.

Другому пацієнту було 72 роки. Позитивний результат на коронавірус отримали 15 травня. У чоловіка також діагностували двосторонню пневмонію, ішемічну хворобу серця, дифузний кардіосклероз, гіпертонічну хворобу, інфаркт міокарда та атеросклероз судин кінцівок, хронічну ішемію лівої стопи.

Станом на ранок 23 травня у Львові та Львівській області підтвердили 1285 випадків інфікування коронавірусом, з них 35 – летальні. 259 пацієнтів одужали.

У п'ятницю лабораторні центри в місті провели 473 ПЛР-тестування, з яких 45 – позитивні (серед них 27 – це жителі Львова).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА