18:31 25.05.2020

Російські найманці 8 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі в понеділок

1 хв читати
Російські найманці 8 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі в понеділок

У понеділок російські найманці вісім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, застосувавши, зокрема, міномети калібру 120 мм, які мають бути відведені від лінії розмежування сторін, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

"З початку сьогоднішньої доби втрат у лавах об'єднаних сил унаслідок ворожих обстрілів немає. У відповідь на злочинні дії російських окупантів наші воїни відкривали прицільний вогонь по ворожих опорних пунктах. Завдяки рішучості і точності військовослужбовців зі складу об'єднаних сил загарбники припинили свою активність. Втрати противника уточнюються", - йдеться у зведенні станом на 17:00 понеділка, оприлюдненому на сторінці прес-центру ООС у соцмережі Facebook.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник випустив кілька мін 120-го калібру по оборонних укріпленнях об'єднаних сил поблизу Пісків.

Біля Мар’їнки ворог вів вогонь зі станкових протитанкових гранатометів, а в районі Павлополя в ранкові години агресор з різних напрямків здійснив дві збройні провокації, використовуючи при цьому ручні протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети, стрілецьку зброю та озброєння бойової машини піхоти.

Також тричі під ворожі обстріли зі станкових протитанкових гранатометів, ручних протитанкових гранатометів, кулеметів великого калібру і стрілецької зброї потрапили українські військові неподалік Богданівки, а з великокаліберних кулеметів і станкових протитанкових гранатометів противник обстріляв опорні пункти неподалік Тарамчука.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА