07:23 02.06.2020

Трамп просить губернаторів активніше використовувати Національну гвардію для припинення заворушень

1 хв читати
Трамп просить губернаторів активніше використовувати Національну гвардію для припинення заворушень

Президент США Дональд Трамп закликав губернаторів штатів відновити порядок на своїй території, використовуючи для цього необхідну кількість бійців Національної гвардії.

"Я рекомендую губернаторам використовувати достатню кількість бійців Національної гвардії для того, щоб встановити контроль над тим, що відбувається на вулицях", - сказав він під час звернення до нації.

"Якщо місто або штат відмовляться вжити заходів, необхідних для захисту життя людей і їх житла і майна, то я швидко за них вирішу проблему, направивши до них військових", - попередив президент США.

Він зазначив, що рішенням проблеми опікуватимуться і військові, і цивільні. "Я мобілізую всі федеральні ресурси: як цивільні, так і військові", - сказав Трамп.

В останні дні в США не вщухають акції протесту і безлади, спровоковані загибеллю з вини поліції афроамериканця під час арешту в Міннеаполісі.

Національна гвардія США - окремий вид збройних сил, що складається з формувань резерву. Гвардія має подвійне підпорядкування - штатам і федеральній владі. Бійці Національної гвардії, як правило, не так давно закінчили службу в ЗС США. Тому вважається, що вони досить боєздатні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли чотири громади Сумської області

Заборона на отримання паспортів стосується тільки ДП "Документ"

У Миколаєві під час гасіння пожежі постраждало 5 рятувальників

Україна розпочала переговори про укладання угоди з безпеки з Португалією

Чоловіки мобілізаційного віку матимуть змогу отримати паспорт громадянина України або паспорт для виїзду за кордон лише на території країни

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА