20:09 03.06.2020

Поліція розпочала ще два кримінальних провадження у зв'язку зі стріляниною на промтоварному ринку на Одещині

1 хв читати
Поліція розпочала ще два кримінальних провадження у зв'язку зі стріляниною на промтоварному ринку на Одещині

Правоохоронці розпочали два нових кримінальних провадження за фактом стрілянини на промтоварному ринку в Одеській області, повідомляє прес-служба поліції області.

"Дії правопорушників кваліфіковано за статтями 194 (умисне знищення або пошкодження майна) і 293 (групове порушення громадського порядку) Кримінального кодексу України", - зазначено в повідомленні.

Зазначається, що правоохоронці встановили місце розташування двох мікроавтобусів, на яких втекли зловмисники, які розпочали стрілянину на ринку, та їхні водіїв. Встановлюється причетність чоловіків до правопорушення, транспортні засоби вилучено і відправлено на експертизу.

Було також встановлено, що розшукувані є правоохоронцями однієї з охоронних фірм.

Як повідомлялося, 2 червня на одному з промтоварних ринків області сталася стрілянина. До магазину тканин на промтоварному ринку зайшли невідомі в масках і зробили декілька пострілів із ймовірно травматичної зброї у бік співробітників торговельного закладу, після чого зникли на автомобілі.

Пізніше співробітники постраждалого торговельного закладу, згадавши, що до цього у них був конфлікт через місце для паркування зі співвітчизниками, які також торгують на ринку тканинами, озброїлися пістолетом для відстрілу гумових куль і битами та пішли до їхнього магазину, де розбили вікна.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА