11:41 05.06.2020

Аваков на пропозицію депутата вибачитися за злочини поліцейських: Я робитиму те, що маю, а не те, що ви хочете

2 хв читати
Аваков на пропозицію депутата вибачитися за злочини поліцейських: Я робитиму те, що маю, а не те, що ви хочете

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков відмовився публічно вибачатися за дії поліцейських, що скоїли злочини, наголосивши, що робитиме те, що має, а не те, що хочуть народні депутати.

"Ми почули відповіді, але не почули визнання вашої персональної відповідальності за те, що батьки Кирила Тлявова не побачили покарання людей, які вбили їхню дитину. Я хочу, щоб ви зараз з цієї трибуни вибачилися перед батьками Тлявова і дівчиною, яку чотири години ґвалтували в Кагарлику", - сказала народний депутат Совсун, звертаючись до Авакова після його виступу.

На це прохання депутата міністр відреагував досить різко, заявивши: "Я не робитиму того, що ви хочете, я робитиму те, що маю робити. І те, що я маю зробити, я зроблю".

Він спростував слова депутата про те, що підозрювані у вбивстві 5-річного хлопчика перебувають на волі. "Один із них, колишній співробітник поліції, наразі затриманий і перебуває у в'язниці, двох суд відпустив під відповідні зобов'язання. В одного неповнолітнього також є запобіжний захід", - наголосив глава МВС.

"Тому не потрібно спекулювати, пані Совсун, не потрібно грати політичними дивідендами на трагедії, раджу вам. І не вам мене вчити, як то кажуть, батьківщину любити. Я патріот до мозку кісток і працюватиму на державу, а не на політичні інтереси деяких політичних партій", - підсумував Аваков.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА