Події

"ArcelorMittal Кривий Ріг" реорганізував службу з маркетингу та збуту для підвищення ефективності бізнесу в Україні та за кордоном

Криворізький гірничо-металургійний комбінат ПАТ "ArcelorMittal Кривий Ріг" (АМКР) для підвищення ефективності бізнесу в Україні та за кордоном в умовах кризи реорганізував службу з маркетингу та збуту.

Як повідомляється в прес-релізі в п'ятницю, на початку поточного року в АМКР було визначено стратегію і головні пріоритети розвитку виробництва, мета яких - підвищити ефективність бізнесу і успішно протистояти будь-якій кризі, зокрема викликаній пандемією COVID-19, з якою зараз зіткнувся весь світ. Щоб досягти цих цілей, зокрема, прийнято рішення про реорганізацію служби з маркетингу та збуту підприємства.

Існуюча структура продажів тепер розділена на дві сфери діяльності: перша - продажі продукції в Україні і СНД, якими керуватиме Євген Чумаченко, раніше він обіймав посаду керівника з продажу в Україні. Друга - міжнародні продажі (включно з залізною рудою і чавуном у чушках) на чолі з Вікрамом Крішнамурті, який раніше керував цим напрямом у близькосхідному регіоні.

Функції з комерційного планування здійснюватиме Йожеф Ксапо - нещодавно його призначено директором зі стратегії, планування та трансформації АМКР. Завдання з продажу побічних продуктів, логістики, маркетингу, планування виробництва відповідно до кращих корпоративних стандартів і світових практик перейдуть у зону відповідальності інших департаментів підприємства.

У зв'язку з цими змінами Анастасія Татарульєва, яка раніше обіймала посаду заступника генерального директора з маркетингу та збуту АМКР, покинула підприємство.

"Нова вдосконалена структура дозволить АМКР підвищити продуктивність і зосередитися на ключових ринках з якісним рівнем сервісу, а також приймати всі рішення швидко і з високим рівнем відповідальності", - резюмується в прес-релізі.

"ArcelorMittal Кривий Ріг" - найбільший виробник сталевого прокату в Україні. Спеціалізується на випуску довгомірного прокату, зокрема, арматури і катанки.

ArcelorMittal володіє в Україні найбільшим гірничо-металургійним комбінатом "ArcelorMittal Кривий Ріг" і низкою малих компаній, зокрема ПАТ "ArcelorMittal Берислав".

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ