11:33 10.07.2020

Делегація Міноборони Туреччини вшанувала пам'ять загиблих в АТО та ООС

1 хв читати

Делегації міністерств оборони України та Туреччини під час офіційної зустрічі обговорять пріоритети двостороннього оборонного співробітництва та актуальні питання, що становлять взаємний інтерес, повідомляється на сайті українського оборонного відомства в п'ятницю.

Турецьку делегацію на чолі з міністром національної оборони Туреччини Хулусі Акаром зустрів міністр оборони України Андрій Таран. Турецька делегація відвідала Залу пам'яті захисників України, де Таран та Акар ушанували пам'ять захисників України, які загинули, виконуючи військовий обов'язок під час проведення антитерористичної операції та Операції об'єднаних сил на сході України.

"Офіційний візит до України делегації дружньої країни-члена НАТО знаковий тим, що відбувається одразу після послаблення деяких обмежень, спричинених міжнародними заходами з протидії COVID-19. Зазначимо, що під час пандемії коронавірусної інфекції міністр оборони України Андрій Таран підтримував постійний зв'язок телефоном або у форматі відеоконференцій із партнерами країн-членів НАТО та ЄС", - йдеться в повідомленні.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА