Події

Цифри поширення Covid-19 показують, що дії влади були правильними, а українці прислухалися до рекомендацій – Зеленський

Уже другий день поспіль кількість українців, які одужали від коронавірусної інфекції, значно перевищує кількість тих, хто захворів, зазначили на традиційній нараді з представниками уряду та правоохоронних відомств, яка відбулася під головуванням президента України Володимира Зеленського.

"Хоч цифри поширення COVID-19 залишають бажати кращого, ми дійшли до моменту, коли одужує більше людей, ніж заражається. Це видно й по звітах кожної зі служб. Це означає, що наші скоординовані дії були правильними, й українці дослухалися до рекомендацій влади. Нам треба, як і раніше, рухатися відповідно до ситуації", - наголосив глава держави на нараді, повідомляє прес-служба президента України.

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов доповів про ситуацію на судні "Софія", екіпаж якого перебуває на карантині. За його словами, коронавірусна інфекція була виявлена у більшості членів команди, хворі перебувають під наглядом лікарів, весь екіпаж – на ізоляції, визначено маршрути у разі необхідності госпіталізації.

Голова Національної поліції Ігор Клименко повідомив, що правоохоронці перевіряють на предмет роботи дитячі табори, які не отримали дозволу на відкриття у зв'язку з пандемією. Також Нацполіція за останню добу виписала 235 протоколів у зв'язку з порушенням карантинних заходів в установах, закладах громадського харчування, місцях торгівлі. Загалом з початку перевірок було складено майже 18 тис.адмінпротоколів на 6,6 млн грн.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ