Події

На Донбасі поранено двох українських військових

Російські найманці вісім разів обстріляли українські позиції на Донбасі з початку поточної доби до полудня неділі, внаслідок обстрілів були поранені двоє українських військовослужбовців, повідомляється на сайті Міністерства оборони України.

"У результаті одного з сьогоднішніх ворожих обстрілів двоє українських захисників дістали осколкових поранень. Після надання першої медичної допомоги воїнів оперативно евакуювали до лікувального закладу", – йдеться у зведенні.

За даними Міноборони, всі обстріли сталися вранці. Під час обстрілів противник застосував артилерійські системи калібру 122 і 152 мм і 120-мм міномети, вів вогонь з автоматичних, а також станкових і ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"Підрозділи операції Об'єднаних сил придушували активність противника рішуче і жорстко, застосовуючи по його позиціях чергові вогневі засоби. Втрати ворога від вогню у відповідь уточнюються. Ситуація в районі проведення операції повністю контролюється", – йдеться в повідомленні.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ