Події

В Україні розраховують на об'єктивне, прозоре та швидке розслідування побиття в Туреччині українки Кирилюк – заступник глави МВС Геращенко

Заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко передав заступнику посла Туреччини в Україні Букет Кабакджи звернення щодо побиття українки Дарини Кирилюк у турецькому місті разом з іще трьома жінками.

"За дорученням міністра внутрішніх справ Арсена Авакова провів зустріч із заступником посла Туреччини в Україні - пані Букет Кабакджи й передав їй звернення щодо жорстокого побиття громадянки України Дарини Кирилюк, яку по-звірячому побили в турецькому місті разом з іще трьома жінками", - написав Геращенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у вівторок.

Він наголосив, що в Україні розраховують на об'єктивне, прозоре та швидке розслідування цієї події та притягнення винних до відповідальності.

Раніше українська модель Дарина Кирилюк заявила про побиття на турецькому курорті під час відпустки. Фотографію з побоями, а також свою версію інциденту вона оприлюднила у своєму аккаунті Instagram.

За словами Кирилюк, вона відпочивала з друзями та своїм хлопцем на пляжі Момо. На них напала охорона пляжу. Служба безпеки, за словами дівчини, не зважала на стать опонента та травмувала і дівчат, і чоловіків.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ