Події

Російські найманці з початку доби 5 разів порушили режим перемир'я на Донбасі, зокрема зафіксовано чотири вогневі провокації

Російські найманці з початку суботи 5 разів порушили режим перемир'я на Донбасі, з початку поточної зафіксовані чотири вогневі провокації, українські військовослужбовці при цьому не постраждали, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

"З початку поточної доби на ділянках відповідальності українських підрозділів в районі проведення операції з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 5 порушень домовленостей, які були досягнуті за підсумками Тристоронньої контактної групи. Зокрема 4 вогневі провокації", - йдеться в повідомленні штабу ООС на сторінці у Фейсбуці.

Так, по одному пострілу з автоматичного станкового гранатомета ворог зробив у Попасної і Гнутового, а з підствольного гранатомета - неподалік н.п. Шуми. Також зі стрілецької зброї противник вистрілив поблизу Новоолександрівки.

"Всі порушення режиму тиші не несли загрози життю або здоров'ю українських армійців. Серед особового складу об'єднаних сил бойових втрат і поранень немає", - сказано в повідомленні.

У штабі ООС зазначили, що на всіх ділянках фронту режим припинення вогню зберігався повною мірою. Військовослужбовці об'єднаних сил на провокації з боку противника вогонь у відповідь не відкривали.

Крім того, вранці зафіксовано одне порушення противником домовленостей, досягнутих у рамках Тристоронньої контактної групи - поблизу тимчасово окупованого населеного пункту Пікузи ворог здійснював інженерні роботи.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ